ningxia red

Ningxia Red

Het is rood en het zit in mijn tas?

Huh….Ningxia Red? Wat is dat?

Dit is een drankje van Young Living waar etherische oliën aan zijn toegevoegd. Het zit dagelijks in mijn tas. Het is makkelijk mee te nemen omdat het in een zakje zit. Het is een heerlijk drankje dat mijn immuunsysteem ondersteunt.
Ik voel me er heel goed door en het geeft me een enorme boost. Het is enorm populair in Amerika en ik denk dat het niet lang meer zal duren voordat het in Nederland ook wordt ontdekt en men door heeft wat het voor je doet.
Ningxia Red zit vol anti-oxidanten. Deze beschermen weefsel en het DNA in cellen tegen vrije radicalen. Vrije radicalen zijn agressieve stoffen die in sommige gevallen schade kunnen veroorzaken aan cellen en weefsels. Denk maar aan rook, vervuiling, zonnestraling. Maar ook aan kant en klaar maaltijden, medicijngebruik etc.

Door het nemen van anti-oxidanten vermindert de hoeveelheid vrije radicalen, het verbetert je circulatie, je voelt je fitter en je spijsvertering verloopt beter.

Wat zit er in Ningxia Red?
100% pure therapeutische oliën zoals:
Sinaasappel (citrus sinensis)
Yuzu (citrus junos)
Manderijn (citrus reticulata)
Citroen (citrus limon)
Deze oliën bevatten een hoge concentratie van het krachtige anti-oxidant d-limonene. Het heeft een reinigende werking en kan een positieve uitwerking hebben op je spijsvertering.

Goji bessen (Lycium barbarum)
De goji bes die Young Living gebruikt voor de Ningxia Red komt uit de provincie Ningxia wat ligt in het noorden van China. Er wonen meer honderdjarigen in deze regio dan in de rest van China. Deze goji bessen zijn ook het geheim van de olympische atleten in China. Dit super fruit heeft het hoogste percentage vezels en bestaat uit zeaxanthin wat je ondersteunt bij een gezond zicht.

Druivenpit extract (vitis vinifera)
Druivenpit extract bestaat uit polyphenolic en ondersteunt hart en bloedvaten.

Bosbessen extract (caccinium corymbosum)
Dit heeft een hoge anti-oxidant en helpt bij het ondersteunen van je immuunsysteem.

Pruimensap (prunus domestica)
Pruimensap heeft een hoog gehalte aan vitamine c en anti-oxidant.

Granaatappel (punica granatrum) en kersen(prunus avium) en appelbes (aronia melanocarpa) sap bevatten veel anti-oxidanten.

Stevia extract (Rebaudioside A)
Stevia is een natuurlijke zoetmaker van de Steviaplant . Het heeft een glycemische index van nul. Hierdoor ondervind je geen schommelingen in de bloedsuikerspiegel en zul je nooit een dip krijgen na het drinken van Ningxia Red.

Zoals je kunt lezen ondersteunt Ningxia Red je van top tot teen.
Je krijgt er energie van, het helpt je bij een beter zicht, het helpt je bij het ondersteunen van je immuunsysteem, het ondersteunt je hart en bloedvaten en bovenal is het ook nog ontzettend lekker. Verkrijgbaar in flessen maar ook in zakjes zodat je het makkelijk mee kunt nemen naar je school, werk, sport of voor onderweg.

NIngxia Red

Kun je wel een steuntje gebruiken? Dan zeg ik doen!

Geniet van deze dag enne……..Het is rood en gelukkig?

Een aardblij 🙂

Zonnige groet,

Wiebeke

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.