Raindrop techniek™

Raindrop technique™

De Raindrop Technique™ is gebaseerd op de oeroude Tibetaanse leer en die van de Lakota Indianen. Het is een zachte maar zeer krachtige techniek door de synergetische werking van etherische oliën. Het is de combinatie die balans en transformatie in het lichaam bewerkstelligt en het lichaam ondersteunt op zowel psychisch- als op emotioneel vlak.

Wat is de Raindrop Technique™
De Raindrop Technique™ is een heerlijke behandeling met een geweldig sensatiegevoel waarbij al je senses geprikkeld worden. Er wordt gebruik gemaakt van speciale technieken zoals de Feather Strokes- en de VitaFlex techniek. Bij deze behandeling worden de etherische  oliën druppelgewijs (Raindrop) aangebracht op de rug, nek, schouders en de voeten. De behandeling duurt 60 minuten maar het positieve resultaat duurt nog veel langer.

De kalmerende sensatie van de ‘Raindrops’ stimuleert het lichaam door middel van het aanbrengen van zeven single- en  twee blends etherische oliën, en een draagolie  te weten:

Valor(blend)
Oregano
Tijm
Basilicum
Cipres
Wintergroen
Marjolein
Aroma Siez(blend)
Pepermunt
V6 (draagolie)

 
De drie synergetische modules die op het lichaam worden toegepast zijn:
  • Aromatherapie (bevordert de synergetische werking)
  • VitaFlex techniek (vitaliteit door de reflexen);
  • Feather Strokes (zeer zachte energetische strijkbeweging)

Na de massage wordt de behandeling afgesloten met een heerlijk warm kompres voor een optimaal diepgaande werking van de etherische oliën.

Diverse technieken
De VitaFlex techniek is ontwikkeld om de gezondheidsvoordelen van etherische oliën over te brengen op specifieke gebieden van het lichaam en is een oeroude Tibetaanse vorm van reflexologie. Deze techniek vindt plaats op de voeten en langs de wervelkolom. Door de etherische oliën en deze techniek samen te voegen kun je de werkzaamheid vergroten. Wanneer etherische oliën met druk worden toegepast op de reflexpunten, worden elektrische impulsen vrijgegeven. Deze impulsen dragen de oliën van de zenuwbaan naar specifieke gebieden van het lichaam. Zo komt er energie vrij om blokkades te openen, de bloedsomloop te verbeteren en zuurstof en voedingsstoffen beter te transporteren. Het lichaam krijgt de impuls afvalstoffen af te voeren en de balans weer te herstellen.

De feather stroke techniek is een zeer zachte aanraking op de huid wat lijkt op de aanraking van een veer, vandaar de naam. Op deze manier worden de etherische oliën verspreid.  Hierdoor worden de zenuwuiteinden geprikkeld waardoor een intense ontspanning ontstaat en de oliën diep de huid in kunnen reizen. Deze techniek is geïnspireerd op de eeuwen oude heling methode van de Lakota indianen.

De behandeling kan ondersteuning bieden bij:

versterking van het zenuwstelsel, immuunsysteem en bloedcirculatie;

verbetering bij de spijsvertering en hormoonhuishouding

ontgifting van het lymfesysteem;

het creëren van balans voor lichaam en geest

verlichting bij ongemakken veroorzaakt door disbalans in het lichaam.

De behandeling kan naast een diep gevoel van ontspanning, helderheid en een verbeterde stemming met zich mee brengen.

NOOT: Drink de eerste 24 uur veel water om de vrijgekomen afvalstoffen te laten afvloeien.

Kosten voor een behandeling: €80,00