Verandering van leefstijl? Start hier!

Vind jij je gezondheid ook belangrijk? Eet jij bewust en kijk je op alle pakjes en zakjes in de winkel? Heb je ook wel eens gedacht aan bijvoorbeeld de crèmes, deodorants, tandpasta, shampoo, make-up of parfum? Of aan supplementen, schoonmaakartikelen, wasmiddelen en luchtverfrissers? Wist jij dat er in heel veel van deze producten ingrediënten zitten die je liever niet inademt of op je huid aanbrengt? Zoals: Aceton, Parabenen, kunstmatige parfums, aluminium, triclosan. Je huid is het grootste orgaan en neemt 60 % van deze stoffen op en zo komen deze chemicaliën in je bloedbaan terecht. Deze kunnen zorgen voor een disbalans van de hormoonhuishouding, verstoringen in de hersenen, aantasting van het immuunsysteem, astma, buikpijn etc.

Wil je het beste voor jezelf, jouw gezin en/of voor het milieu? Wil je een chemical free lifestyle en niet de hele tijd bestuderen wat er op etiketten staat aan ingrediënten die je niet eens kunt uitspreken? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Hier begint je reis in de wereld van etherische oliën. Hier kun je producten bestellen van Young Living, zonder chemische toevoegingen. Zo kun je stapje voor stapje naar een meukvrij leven!!!!

Ik wil je hier graag bij helpen zodat je alles leert over etherische oliën en alle andere producten. Hoe je deze kunt gaan gebruiken, wat ze voor je kunnen betekenen maar vooral ook veiligheid. Het zijn namelijk prachtige maar ook krachtige geschenken rechtstreeks uit de natuur.

Bij je eerste bestelling ontvang je gratis een on-line cursus die je kan helpen met starten en ik ben er om al  je vragen te beantwoorden.

Deze oliën kunnen je lichamelijk, geestelijk maar ook spiritueel ondersteunen.

Wil je meer weten? Wil je een Wellness consult? Hierbij gaan we met de zyto compass scan kijken waar je ondersteuning zou kunnen gebruiken.

Voor een afspraak kun je hier terecht. 

Enjoy!