Verandering van leefstijl? Start hier!

Wat is jouw leefstijl? Ben je bewust met je gezondheid bezig? Eet jij alleen biologische producten en mijd je pakjes en zakjes in de winkel en kook je met verse kruiden? Heb je ook wel eens gedacht aan bijvoorbeeld de crèmes, deodorants, tandpasta, shampoo, make-up of parfum? Of aan supplementen, schoonmaakartikelen, wasmiddelen en luchtverfrissers? Wist jij dat er in heel veel van deze producten ingrediënten zitten die je liever niet inademt of op je huid aanbrengt? Zoals: Aceton, Parabenen, kunstmatige parfums, aluminium, triclosan. Je huid is het grootste orgaan en neemt 60 % van deze stoffen op en zo komen deze chemicaliën in je bloedbaan terecht. Deze kunnen zorgen voor een disbalans van de hormoonhuishouding, verstoringen in de hersenen, aantasting van het immuunsysteem, astma, buikpijn etc.

Wil je het beste voor jezelf, jouw gezin en/of voor het milieu? Wil je een chemical free lifestyle en niet de hele tijd bestuderen wat er op etiketten staat aan ingrediënten die je niet eens kunt uitspreken?
Wij passen het op alle vlakken toe in onze leefstijl en genieten van alle voordelen die het ons brengt: We hebben er veel troep in huis door vervangen en selfcare en earthcare vergroot.

Hier begint je reis in de wereld van etherische oliën. Hier kun je de producten bestellen van Young Living, zonder chemische toevoegingen. Zo kun je stapje voor stapje naar een meukvrij leven!!!!

Ik wil je hier graag bij helpen zodat je alles leert over etherische oliën en alle andere producten. Hoe je deze kunt gaan gebruiken, wat ze voor je kunnen betekenen maar vooral ook veiligheid. Het zijn namelijk prachtige maar ook krachtige geschenken rechtstreeks uit de natuur.

Bestel een premium starter kit en je hebt een prachtig begin. Je wordt toegevoegd aan onze facebook groep waar je vragen kunt stellen en je documenten kunt vinden die je nodig hebt.

Deze oliën kunnen je lichamelijk, geestelijk maar ook spiritueel ondersteunen.

Wil je meer weten? Een consult? Hierbij kunnen we met de zyto compass scan kijken waar je ondersteuning zou kunnen gebruiken.

Voor een afspraak kun je hier terecht. 

Enjoy!