Wiebeke Rondeel

Over

 

Aromatherapie heeft mijn leven veranderd. Ik ben in balans en geniet elke dag weer van het mooie dat de natuur ons geeft.’

Aromatherapie, moeder, spreker, gezondheid, natuur, reizen, verwonderaar, muziek, koken, uitdager, inspirator.

 

Lichaam

Een zielig hoopje mens was ik een aantal jaren geleden. Depressief, geen energie en onder de eczeem kwam ik bij de dokter terecht. Na een jaar van doktersbezoeken en allerlei onderzoeken in het ziekenhuis was ik het zat en ben toen zelf op zoek gegaan naar natuurlijke oplossingen.
Voeding stond als eerste op mijn lijstje. Daar stond ik dan in de supermarkt ineens op alle pakjes te kijken en kwam ik erachter wat ik al die jaren in mijn mond had gestopt. Jarenlang had ik mijn lichaam verwaarloost en niet geluisterd naar wat het me probeerde te vertellen. Ik heb een aantal zaken uit mijn voeding weggelaten en voelde me na een maand al stukken beter!

Hierna kwamen de etherische oliën van Young Living op mijn pad en viel het kwartje! Het is niet alleen voeding maar ik wist eigenlijk ook niet eens wat er allemaal aan ingrediënten in mijn verzorgingsproducten en schoonmaakmiddelen zat. Ik kwam er achter dat dit een behoorlijke impact kan hebben op je gezondheid. Zo heb ik langzaam alle chemische spullen uit ons huis vervangen en ben ik samen met de etherische oliën en mijn huis- tuin- en keukenspullen (baking soda is geweldig!) mijn eigen producten gaan maken. Het mooie daarvan is dat je precies weet wat je gebruikt.

 

Geest

Ik ben me verder gaan verdiepen in de werking van etherische oliën (aromatherapie). Mijn mentale gezondheid ging met stappen vooruit en ik voelde me mentaal steeds sterker. het contact met mezelf en wat ik wilde werd steeds duidelijker en hierdoor nam ik stappen die ik voorheen nooit gedaan zou hebben. Ik doe nu dingen die ik jaren geleden nooit gedaan zou hebben (zoals in het openbaar spreken:) en groei elke dag nog als persoon. De zyto compass scan helpt hier ook bij. Dit apparaat meet je galvanische huidreactie en geeft aan waar je ondersteuning kunt gebruiken.

Het is de combinatie van lichaam en geest die in balans moet zijn. Als je geest te zwaar belast wordt, gaat je lichaam daar signalen voor afgeven. Het is aan jou om deze signalen op te merken en er iets mee te doen.
Ik kan hierbij helpen. Door middel van een zyto scan kunnen we zien wat deze signalen zijn en gaan we hier ook mentaal mee aan de slag. Vaak zijn het de levenservaringen die er voor gezorgd hebben dat er een blokkade zit. Dit uit zich dan in lichamelijke ongemakken. Deze zitten in het onderbewustzijn en kunnen we door middel van een Aroma Freedom sessie resetten.

Als gecertificeerd AROMA FREEDOM PRACTICIONER  help ik, niet alleen lichamelijk maar ook emotioneel en spiritueel. Het ruiken van GEUREN is namelijk een belangrijke schakel in het aanpassen van jouw gedachten, gevoelens en geloofssystemen.

 

Wil jij ook de balans terug in je leven? Zowel lichamelijk als geestelijk? En wil je dat dit stand houdt?
Omdat jouw verhaal uniek is zoeken we naar oplossingen op maat, die bij jou passen. Met producten uit de natuur.

 

Wij als gezin (man en twee zonen) genieten elke dag weer van het gebruik van de oliën en voor ons geldt zeker: an oil a day keeps the doctor away!

Mijn olie top 3!

White Angelica.

Dit is veruit mijn favoriet. Het is een blend van 10 verschillende oliën. Een beetje te veel om ze allemaal te noemen. Het beschermt mij tegen negatieve energie en geeft mij kracht. Het ruikt zo heerlijk! Je kunt het ook dragen als parfum.

Thieves

Dit is ook een blend van kaneel, kruidnagel, citroen, rozemarijn en eucalyptus. Deze olie gebruiken we elke dag. Alle gezinsleden smeren ’s avonds de voeten in met Thieves. Het ondersteunt je immuunsysteem.

Pepermunt

Deze olie is multi inzetbaar! Ontspannen? Pepermunt. Heb je het warm? Pepermunt. Even een oppepper nodig? Pepermunt. Focus? Pepermunt. Ondersteuning nodig voor je spijsvertering?……..En zo kan ik nog wel even doorgaan. Deze olie heb ik altijd in mijn tas!

 

 
Wiebeke - Young Living