Meten is weten – Zyto balance scan

zyto balance scan

Wil je weten wat je lichaam nodig heeft om gezond te blijven zonder te moeten raden? Dankzij de ZYTO balance scan kan dat!!

Hoe fijn zou het zijn, wanneer je lichaam je precies kon vertellen wat je nodig hebt om weer in balans te komen, om te kunnen groeien of om weer lekker in je vel te zitten?

Hoe werkt de zyto scan?

Elke cel in ons lichaam maakt deel uit van een uitgebreid netwerk dat informatie uitwisselt om miljoenen lichaamsfuncties elke dag opnieuw te coördineren.
Wanneer ons lichaam echter een grotere uitdaging voor de gezondheid te verwerken krijgt, beginnen we symptomen te vertonen. Een aantal voorbeelden kunnen zijn: koorts, zwelling, pijn, vermoeidheid en hoesten.
Zodra we weten dat een symptoom er is, dan gaan we het aanpakken. Zoals meer slapen, meer water drinken, voedingssupplementen of medicijnen nemen (onder toezicht van een arts) en kunnen we ons lichaam helpen om deze uitdagingen te overwinnen.

Een ZYTO scanner scant, in slechts enkele minuten, jouw lichaam. Door middel van het doormeten van 171 bio-markers, via de energiebanen in je lichaam, krijg je inzicht in welke gebieden in jouw lichaam, fysiek of emotioneel of beide, extra ondersteuning nodig heeft om het weer in balans te krijgen.
Tijdens een ZYTO balance scan wordt de basis GSR(galvanic skin response) van het lichaam gemeten door de handscanner. De verzamelde data wordt door de software verwerkt met behulp van diverse digitale handtekeningen. Deze digitale handtekeningen vertegenwoordigen een heel scala aan dingen, zoals bepaalde voedingsproducten, -supplementen, organen en systemen en kunnen voor het scannen in sequenties worden geordend.
Eigenlijk is een ZYTO scan dus een soort vragenlijst waarop ons lichaam antwoord met zijn GSR- data.
De scans zijn ontworpen door de beste professionals ter wereld en geven de meest nauwkeurige informatie over uw welzijn.

Rapport

De scan geeft een gedetailleerd PDF rapport waarin staat vermeld welke oliën of supplementen op dit moment de meeste ondersteuning kunnen bieden aan jouw lichaam. Het stelt geen diagnose, en dient nooit ter vervanging van een bezoek aan een specialist maar kan als ondersteunend advies gebruikt worden.
Je kunt de ZYTO scan dan ook zien als een soort van GPS systeem dat de weg wijst.

De uitslag van de Zyto scan kan betrekking hebben op het fysieke, emotionele en/of spirituele vlak. Het kan daarom wel eens voorkomen dat je je niet herkent in de uitslag van de scan, of dat het niet overeenkomt met de klachten. Dit heeft vaak heeft te maken met het feit dat je eerst op emotioneel gebied iets zou moeten aanpakken (ik noem dat altijd ‘laagjes pellen’ net als een ui). Bij een vervolgscan is de kans groot dat je steeds meer in de buurt komt van je klachten. Mijn eigen ervaring (en ervaring van andere mensen) heeft  geleerd dat er bijna altijd eerst een emotionele blokkade ‘opgeruimd’ moet worden. Dit is soms een moeilijk proces, maar eigenlijk een heel mooi proces. Vooral als je dat van dichtbij mag meemaken…

We bespreken de uitslag en de benodigde producten. We testen samen hoe je de producten het beste kunt gebruiken. Je ontvangt achteraf de analyse en een protocol voor het gebruik per mail.

Wil jij de balans terug in je leven? Zowel lichamelijk als geestelijk? En wil je dat dit stand houdt?
Omdat jouw verhaal uniek is zoeken we naar oplossingen op maat, die bij jou passen. Met producten uit de natuur.

Kosten

De reguliere kosten voor een ZYTO scan is €42,50
Pakket van 5 scans: €195,-
Pakket van 10 scans: €375,00

Disclaimer: De Zyto Compass stelt geen diagnose, maar kan als ondersteunend alternatief gebruikt worden. Ik ben geen arts en stel geen diagnose. Ik behandel niet, schrijf geen medicijnen voor en geef geen medisch advies. Ook al zijn de oliën van Young Living veilig om te gebruiken, raad ik bij medische klachten en/of voorgeschreven medicatie altijd aan om eerst een arts te raadplegen, voordat je de etherische oliën van Young Living gaat gebruiken.