aroma freedom technique

Aroma Freedom Technique (AFT)

WAT IS DE AROMA FREEDOM TECHNIQUE?

De Aroma Freedom gebruikt de aroma en kracht van etherische oliën om een verandering teweeg te brengen van negatieve gedachtes, gevoelens en herinneringen naar een positieve instelling zonder dat het stagneert in angst verlamming of twijfel.

Het resultaat: Meer vertrouwen en vrijheid om je (hogere) doel te bereiken. Wanneer je niet langer in de greep bent van onderbewuste, negatieve mindset dan kun je een leven creëren waar je naar verlangt.

  • Zijn er veranderingen die je wilt in jouw leven maar heb je steeds excuses (vermijd je het), weerstand, uitstelgedrag, zelf sabotage en je snapt niet waarom?
  • Wil je actief aan de slag met het helen van lang opgeslagen negatieve overtuigingen, gewoontes, hunkering, pijn of angst wat je niet langer dient?
  • Ben je er klaar voor om mee te doen met een reis van zelfontdekking zodat je leert zelf leiding te nemen in jouw mentale, emotionele, fysieke, financiële en spirituele welzijn?
  • Leef je je volle potentie en maak je gebruik van al jouw kracht, gaves en talenten?
  • Ben je bereid om dagelijks positieve actie te ondernemen om jezelf te motiveren zodat jij je doelen bereikt?

 Snel, simpel en doeltreffend 

DR. BENJAMIM PERKUS
Dr Benjamin Perkus  heeft deze techniek ontwikkeld. Hij heeft 20 jaar ervaring als psycholoog waarbij hij verschillende technieken heeft toegepast in zijn praktijk en 17 jaar ervaring heeft opgedaan met het gebruik van etherische oliën. Hij kwam er achter dat GEUR een belangrijke schakel is in het aanpassen van jouw gedachten, gevoelens en geloofssystemen. Dr. Perkus heeft een aantal bestaande technieken met aromatherapie gecombineerd.

Je kunt de opleiding in het Nederlands volgen bij Hermien Rondeel. 

Aroma Freedom Technique

ALS RESULTAAT VAN EEN AROMA FREEDOM TECHNIQUE SESSIE KUN JE HET VOLGENDE VERWACHTEN:
– een helder doel, gevoel, vertrouwen en vrijheid.
– In contact komen met je authentieke zelf.
– Een leven met een verhoogde alertheid en intuïtie
– Een permanente verandering in hoe je jezelf en de wereld ziet.

VOOR EEN LICHT, GELUKKIG EN ENERGIEK LEVEN.

WAAR?
Amsterdam Noord
Kosten voor een sessie van 1 uur: €65,00

believe