aroma yoga zomer detox

25aug2019

Van 13.00 tot 16.00

Nassauplein 43

€25,00

annes ademruimte en oil over the world

Het einde van de zomer is nabij. Wil je nog even een oplaad momentje voordat de hectiek van alledag weer gaat beginnen? Kom dan naar deze mini retreat.

Tijdens deze special combineren we de helende, meditatieve en ontspannende kwaliteiten van yin yoga met de krachtige werking van aromatherapie. Eerst staat jouw lichaam centraal, vervolgens je geest en als laatste je hart. Tijdens deze drie fases gebruiken we de geneeskracht van natuurlijke aroma’s om jouw rust en balans te herstellen.

Wiebeke van Oil over the World: aroma freedom practicioner, aromatherapeut, moeder, spreker, gezondheid, natuur, reizen, verwonderaar, muziek, koken, uitdager, inspirator en werkt vanuit de holistische benadering. Ieder mens is uniek en heeft een oplossing op maat nodig, een die bij jou past. Met producten uit de natuur.

Anne van Annes Ademruimte wil je met yoga en mindfulness ademruimte bieden waardoor jij verbinding kunt maken met jezelf om te leven vanuit jouw eigen kracht. Zij zet haar mindfulness kennis in tijdens haar yogalessen, waardoor er een bewegende meditatie ontstaat waarbij jij helemaal centraal staat.

Wiebeke en Anne hebben de krachten gebundeld en willen jullie onderdompelen in een heerlijk moment voor jezelf. Door yin yoga en etherische oliën te combineren krijg je een extra dimensie. Een weldaad voor lichaam en geest. Beide houden of brengen je in balans. Kom het ook ervaren!

Voor tickets klik hier

 

Er zijn 11 plaatsen beschikbaar.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.