essential reward programma

Essential ReWhat?????

Vandaag kreeg ik mijn bestelling van Young Living binnen.  Wat een feest is het elke keer als ik de doos open maak en mijn nieuwe oliën zie. Soms zit er ook nog een extra olie bij omdat ik elke maand een bestelling plaats.
Toen ik mij dit vandaag weer besefte dacht ik: Wat is het toch bijzonder. Welk bedrijf doet dit nou? Je bent klant en je doet elke maand boodschappen. Er zijn weinig bedrijven die een extraatje gegeven toch?

Bij Young Living is dit een ander verhaal. Ik bestel elke maand voor 50 PV of 100 PV (dit staat ongeveer gelijk aan 50 of 100 euro) met verzendkosten iets meer. Dit heet Essential Rewards Programma. Hier spaar ik punten mee.

Wanneer je begint met het Essential Rewards programma dan krijg je de eerste 3 maanden 10 % aan punten over je bestelling.
Na 4 maanden krijg je 20 % punten over je bestelling en na 25 maanden dan krijg je maar liefst 25 % punten over je bestelling. Als je dan voor 100 PV een bestelling plaatst dan krijg je maar liefst 25 PV aan punten.

Waarom PV en niet euro’s?  PV is een internationaal puntensysteem die de waarde van een product aangeeft en wordt gebruikt om je persoonlijke punten te berekenen.
Verder zijn de verzendkosten lager en je hebt speciale aanbiedingen wanneer je meedoet aan het  Essential rewards programma.
Je krijgt ook nog eens een een extra olie als loyaliteitscadeau bij 3,6,9, en 12 maanden.
Je kunt bonussen ontvangen wanneer je andere mensen enthousiast maakt en deze ook een bestelling bij Young Living doen.

2 maanden geleden had ik al mijn punten ingewisseld en nu sta ik al weer op 100 PV.
Hier kan ik dan gratis producten voor aanschaffen zoals oliën. Ik koop hier meestal mijn Ningxia red mee. Dit is een anti-oxidanten drankje met etherische oliën die je helpt om vrije radicalen af te voeren en je lichaam te voorzien van vitale fytovoedingsstoffen om je immuunsysteem te ondersteunen. Ik drink dit dus altijd gratis:)

Toen ik net begon met het gebruik van etherische oliën dacht ik in het begin: Echt niet! Ik wil nergens aan vast zitten en dan moet ik elke maand….etc. Ook het woord lid worden daar gingen mijn haren recht van overeind staan. Maar ik kan je vertellen: Je zit nergens aan vast en je kunt stoppen wanneer je maar wilt.
Helaas heb ik toen heel veel laten liggen. Ik bestelde wel maar spaarde niet.

Mocht je oliën en/of andere producten willen bestellen dan zou ik je adviseren om meteen op het Essential Rewards programma te gaan want er zit geen addertje onder het gras en je zit nergens aan vast en je kunt elk moment stoppen.

Ik ben sinds 2014 eigenlijk niet meer bij de drogist geweest. Je kunt bij Young Living van alles bestellen. Shampoo, wasmiddelen, schoonmaakmiddelen, supplementen, make-up, verzorgingsproducten, Ningxia Red en etherische oliën. Je hoeft niet meer op de verpakkingen te kijken omdat je weet dat het 100 procent natuurlijke producten zijn en het wordt thuis afgeleverd.

Met deze link kun je een account aanmaken.
I
k neem contact met je op om vragen te beantwoorden en je wegwijs te maken. Zonder enige verplichting.

Lieve groet,

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.